Skift til led paerer.jpeg?ixlib=rails 0.3

Skift til LED pærer

Skift dine halogenpærer ud med LED pærer og spar optil 90%Som det bliver vist i videoen, kan du nu helt selv regne di...

Jonas ebbe.jpg?ixlib=rails 0.3.2&facepad=2
Jonas Ebbe
næsten 8 år siden


Fordele og ulemper ved at skifte til LED pærer?

Heldigvis er der rigtig mange fordele ved at skifte dine almindelige halogenpærer ud med LED pærer. Men der er også et par ulemper, du skal være opmærksom på, inden du går ud og investerer i LED pærer. Vi vil her komme med eksempler på begge dele.

Udsagnet om, at alle LED pærer lyser med en kold og blå farve, er vi heldigvis kommet til livs. I dag kan du købe LED pærer, der lyser på næsten lige fod med en almindelig halogenpære hvad både lysfarve og lysstyrke gælder.

Watt forbruget har også en afgørende betydning for at skifte til LED. I dag kan du købe en 5W LED pære som erstatter en 50W halogenpære. Så hvis du har mange indbygningsspot i dit hjem, er det måske på tide at overveje en udskiftning.

Så er der levetiden til forskel. En almindelig halogenpære lyser i gennemsnit omkring 2000 timer. Hvor LED pære har en gennemsnits levetid på omkring 20000 timer. Så ved hurtig udregning skal du faktisk investere i 15 halogenpærer for at opnå samme levetid som en LED pære.
(10 stk. Philips halogenpærer = ca. 400 kr. 1 stk. Philips LED pærer = ca. 200kr)

Den eneste ulempe der umiddelbart kan være ved at skifte dine almindelige halogenpærer ud med LED pærer, er kvaliteten. Med det mener vi, at du kan gå ud og købe 10 stk billige LED pærer og risikere de lyser med 3 forskellige nuancer og farver. Det skyldtes simpelthen kvaliteten af dioderne, der sidder i pæren. Så ofte går kvalitet og pris hånd i hånd hvad angår LED pærer.

Hjælp og support til LED pærer?

Valg af LED pærer til netop dine behov kan være en stor jungle. Hvor meget lyser pæren? Hvad farve lyser den?
Er den dæmpbar? Hvilken fatning har den? osv.
De spørgsmål er ofte årsag til at hele processen i at skifte fra halogen til LED stopper.
Greenline elartikler hjælper dig med et smil, uanset hvilket spørgsmål du mangler svar på. Klik her for at se kontakt og åbningstider