Hvilke elartikler.jpeg?ixlib=rails 0.3

Hvilke elartikler?

Greenline sælger El-artikler til Private og Erhverv - Kom med indenfor og læs nærmere

Jonas ebbe.jpg?ixlib=rails 0.3.2&facepad=2
Jonas Ebbe
mere end 7 år siden

El-artikler til hjemmet

El-artikler til hjemmet er jo endnu et vidt begreb. Stort set alle apparater med el-tilslutning kunne gå under denne kategori. Vi vil prøve at skære det lidt ned, så det er forståeligt hvilke områder vi dækker herunder.

Når vi skriver og fortæller om el-artikler til hjemmet, vil det som regel altid havde noget med installationsmaterialet at gøre så som: Installationskabel, flexrør & ledning, diverse stikkontakter & afbrydere mm, halogenbelysning, LED pærer, varme & ventilation og alarmer & overvågning. Dette var et lille udpluk af det mange el-artikler til hjemmet vi har med at gøre.

Elartikler til virksomheder & institutioner

Vi har dagligt kontakt til mange virksomheder som har brug for råd og vejledning til el-artikler der hører sig til i denne kategori. Det kan være alt lige fra butiksbelysning, lager & industribelysning, lyskilder, 400V materiel, CEE stik og diverse industri elartikler.

Elartikler til Landbrug

Vi har også en stor viden inden for el-artikler til landbruget. Her skal man også være opmærksom på love og regler der kan være med f.eks IP tæthedsklasser eller regler om gnaversikret installationskabel. Andre el-artikler som kan have interesse for landmanden er halarmature, landbrug & staldarmature, lysstofrør, tavlemateriel.

Vores mål med elartikler

I de 30 år vi har solgt el-artikler er det blevet mere og mere klart at kundeservice er en stor del af hverdagen. Samtidig med elsker vi at gøre kunderne tilfredse med vores hjælp og support. Derfor skal du vide at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os uanset hvad du måtte have af spørgsmål, så længe det selvfølgelig handler om el-artikler. Vores mål er en glad og tilfreds kunde.

Billige elartikler med portofri dag til dag levering

Hos Greenline A/S kan du spare helt op til 40% på dine køb af el-artikler. Samtidig med får du alle dine el-artikler fragtfrit leveret i hele Danmark uanset ordrestørrelse, det eneste du skal gøre er at forudbetale din ordre med betalingskort eller bankoverførsel.
På hjemmesiden kan du se hvornår du skal bestille inden for at få afsendt dine el-artikler samme dag, og på den måde få leveret dagen efter.