Glodepaeren udgar og dog.jpeg?ixlib=rails 0.3

Glødepæren udgår, og dog?

Glødepæren udgår og alternativet er stadigvæk under udvikling?Som du måske allerede er klar over, og som også blev fo...

Jonas ebbe.jpg?ixlib=rails 0.3.2&facepad=2
Jonas Ebbe
næsten 8 år siden

Ulovlig at producere. Men ikke ulovlig at sælge?

Det er helt rigtigt at den gode gamle 230V glødepære udgår af produktion, faktisk er mange af de største wattager allerede i 2009, 2010 og 2011 helt udfaset. Men der er stadigvæk håb forude for dig, som ikke har fundet det helt rigtige alternativ, eller hvis du stadigvæk vil vente og se, hvad der sker indenfor udviklingen af sparepærer.

Greenline A/S elartikler har taget et stort parti hjem af de gamle glødepærer og oplyser samtidig, at det rent faktisk i fremtiden også vil være muligt at bestille de almindelige størrelser glødepærer i en industrimodel som er på 240V. Denne industrimodel lyser på præcis samme måde som 230V versionen. Den eneste forskel på 230V og 240V modellen er, at den kan tåle lidt mere spænding. Du skal dog være opmærksom på, at de små krone og kertepærer ikke kan fås i en 240V model, så med hensyn til dem er det sidste udkald.

Men hvordan går det så med alternativerne?

De fleste kender jo nok den almindelige sparepærer, som har været på marked i efterhånden rigtig mange år. Som det ser ud nu, er det helt sikkert LED teknologien der kommer til at overtage al form for belysning. Udviklingen af LED pærer er kommet rigtig langt, faktisk så tæt på et godt alternativ til en almindelig glødepærer som muligt.

Der er jo rigtig mange ting, der taler for at udskifte glødepærene ud med LED pærer, når man er overbevist om, at det er det rigtige at gøre. En ting er, at man kan spare helt op til 80% på elregningen, og en anden ting er levetiden på en LED pærer, der som regel er 15-20 gange længere.

Har du fået “blod på tanden” og lyst til at vide mere omkring LED teknologien, og om hvad du evt. kan bruge som erstatning til dine nuværende glødepærer, er du altid velkommen til at kontakte Greenline A/S på telefon 54758098 eller på email. [email protected]