Lauritz knudsen fuga afbryder guide.png?ixlib=rails 0.3

Lauritz Knudsen Fuga afbryder guide

Find netop den afbryder som passer til din installation - I denne oversigt kan du læse om alle LK Fuga afbrydere.

Jonas ebbe.jpg?ixlib=rails 0.3.2&facepad=2
Jonas Ebbe
mere end 7 år siden

1. Lauritz Knudsen Fuga 1 polet afbryder

LK Fuga 1 polet afbryder, er den mest almindelige og brugte afbryder, rundt omkring i de danske hjem og virksomheder. Den har det simple formål, at tænde og slukke for lyset via et lampested også kaldet lampeudtag.

2. Lauritz Knudsen Fuga krone afbryder

LK Fuga krone afbryder også kaldet LK Fuga dobbeltafbryder har samme funktion som en 1 polet afbryder, den eneste forskel er at den kan tænde og slukke for 2 forskellige lampesteder.

3. Lauritz Knudsen Fuga korrespondance afbryder

LK Fuga korrespondance afbryder kan f.eks bruges ved en trappeopgang hvor du har behov for at tænde og slukke for for samme lampested, både oppe- og nedefra. Så for at få “korrespondancen” i mellem, skal du bruge 2 stk. LK Fuga korrespondance afbrydere.

4. Lauritz Knudsen Fuga dobbelt korrespondance afbryder

LK Fuga dobbelt korrespondance afbryder kan bruges til at “snakke sammen” med 2 almindelige korrespondance afbrydere, som tænder og slukker hvert sit lampested. Forestil dig at du står i et lokale, med en trappe til 1 sal. Her kan du med en LK Fuga dobbelt korrespondance afbryder tænde og slukke for lyset for lyset på 1 salen, og i lokalet du befinder dig i.

5. Lauritz Knudsen Fuga afbryder med glimlampe

LK Fuga afbryder med glimlampe har du helt sikkert på et eller andet tidspunkt set udenfor et toilet. Det er en god indikator for om toilettet er optaget, eller om der er nogen som har glemt at slukke for lyset. Den kan på lige fod med en LK Fuga 1 polet afbryder tænde og slukke for et lampested.

6. Lauritz Knudsen Fuga 2 polet afbryder

LK Fuga 2 polet afbryder bruges hvis man har behov for at afbryde 2 faser, til f.eks en vandvarmer eller lignende. Max 440V 13A. Du kan altid genkende den 2 polet afbryder fordi den har en lille rund cirkel placeret midt på trykket.

6. Lauritz Knudsen Fuga Jalousi afbryder

LK Fuga Jalousi afbryder bruges til at betjene f.eks en markise eller elektronisk gardin. Afbryderen er nemt at genkende da den er delt op i 2 og har pil op og ned på hvert tryk.

Alle afbrydere fra Lauritz Knudsen Fuga kan ombygges til kiptryk ved at fjerne tryktangenten og montere en LK Fuga fjeder. På denne måde fungere afbryderen som en kipafbryder som bruges til at betjene f.eks kiprelæer og tavlelysdæmpere.